Tuesday, 26 October 2010

en.mohd fakrul radzi

siapakah en.mohd fakrul radzi??

inila panda saya.
yg saya sgt sayang sgt cinta sgt rindu!!!
walaupun selalu berjauhan, itulah yang mengguatkan relationship kami.

malas nak cerita banyak & panjang..
inila dia encik kesayangan saya =>

tgk dia makan sebab saya mmg suka shopping
makanan & makan.. makan.. makan...
& kalau x abis, memang encik inila yang saya
paksa habiskan makanan2 tue... membazir itu amalan
syaitan, kan...kan...kan...
myb tu salah 1 sebab kenapa encik ni makin menggembang.
hehehehe....
jadila panda yg kiut miut.

tgk... aksi makan lagi. big apple da jadi santapan faveret
encik ni pulak, walaupun sebenarnya dia x suka makan
makanan yang manis.. gf dia mkn half je, yg lain semua
encik ni yang punya. hihihi.

=) =)=)

jeling2 takut saya nak pau cheeseburger dia la ni =>

masa muda2...
kepada en.mohd fakrul radzi,
sayang kamu banyak-banyak & tebal-tebal
kamu la panda saya sorang selamanya.

okeh u all,
xyahla saya nak berjiwang-jiwang kt cini.
setakat ini sahaja entry ni.

till we meet again.. & again!!!
=)

Monday, 25 October 2010

perah otak ke?

Yehaaaa!!!!!!!!!!!!!

1 paper dah berakhir

And 5 more to go liyana….!

Hari nie start final exam untuk all uitm student.

My first paper ialah strategic management marketing. Pening lalat pas jawab paper 2 & kecewa apabila keluar dari exam hall… hahaha.. 2la main-main lagi dalam class, kan da jadi mcm nie.

Mintak-mintak PM asmah mark paper ku itu dengan murah hati & hati yg terbuka.

Tatotttttttttttt…..inila PM Asmah kesayangan yg cool senantiasa & student yg nakal ni... babab die!!!

dan

untuk mereleasekan kekecewaan, saya nak upload kenangan di cameron
hikhikhik...

giler strawberi, dijamin murah...!!!

kincam tempura... ke???? kincam goreng sebenarnya
dinner time & show time..



PM shahariah, lecturer issue in marketing kami yang awet muda & cool..

kiri: kak sha, saya, lily, ain, izry @ time tunnel... walaupon x masuk pon sbb kena bayar..

berposing-posing
classmates issue in marketing
the best part is "pure strawberry icecream". yummm..yummm...
best sebab dia gunakan pure strawberi utk aiskrim ni & hanya rm1 sebatang!!
aiskrim malaysia yang korang selalu panggil kn.
if korang pergi sana tryla aiskrim nie, pasti nak..nak..nak.. lagi.
......................................................................................................................

sekarang ni tengah cari macam mana nk upload gambar ke blog dengan mudah dan pantas...
penat nk drag gambar kebawah, terdelete, upload semula, drag lagi..
tah ape-ape...

someone plez help...

Monday, 18 October 2010

bercuti-cuti-an

baru jer blik dari cameron highlands...
tiba2 rasa mcm nk meng-nge-blog

bercuti-cuti-an bersama lecturer & all part 5 student of BBA marketing
bukan la bercuti sgt pon...
ke cameron ni for study trip acctually.

da lama gak x pergi cameron nie
kali terakhir jejakkan kaki masa part 4 diploma dulu

it was fun and happening trip
lecturer memang cool
student mmg giler happening
so layak diberi 5 bintang~tetiba plak da mcm sinaran passport kegemilangan yana oi~

gambar x sempat nak transfer & upload..
baru teringat ada keje sekolah yang perlu
DILANGSAIKAN

esok nak submit & nak balik rumah ku di banting
cuti seminggu b4 final exam
yuhuuuuuuuuuuuu..!!!

till we meet again
&
sambung cite pasal cameron... nak jugak!!!!

Wednesday, 13 October 2010

"kambing trip" & model-modelan


adakah anda suka & cintakan kambing?

tarikh: 2/10/2010 masa: 9.00 a.m - 2.00 pm
tempat: ladang kambing cikgu halim

ok, bermulanya trip kami sebagai student marketing ke landang kambing demi menyelesaikan dan menyempurnakan course issue in marketing. haha... jangan x percaya kamu semua yang student marketing kena pergi ladang kambing. itulah hakikatnyer... but its ok... saya sungguh excited, da lama rasanya x berjinak-jinak dengan kambing sehh. classmate yang lain pon ape kurangnyer, excited terlebih mcm nk g tengok konsert faizal tahir plak...
havoc mcm har...

mari tengok "kebatakan" kami
setelah tibanya di sana... blom lg sampai sebenarnya, baru kt entrance. 5 km lg ke dalam utan... nie tgh tggu turn nk naik 'jal'
ok.. diatas inilah 'jal' iaitu lori cikgu halim yang dia guna untuk angkut kambing-kambing dia.
tpi kali ni nk angkut kami2 plak...


team jalan kaki... kesian diaorang yang 1st trip naik 'jal'
kena jln kaki sikit.. hehehe. nasib baik i naik 2nd trip.. yuhuu!!

happynyer la saya


ha... yg pakai baju oren ni la owner ladang ni, cikgu halim namanya...
n puan di sebelah itu ialah lecturer kami, PM shahariah osman..

sesi berkenal-kenalan dgn cik, puan, encik dan adik2 kambing.

kami lepas tgk konsert faizal tahir.. eh x... tengok ladang kambing...

.............................................................................................................................................................


dulu kala cikgu saya ada berkata
"waktu yang ada mesti digunakan dengan sebaiknya.." bhahaha!!!
so, ini masa-masa terakhir bersama my dear lovely housemates sebelum
masing-masing melalui dunia praktikal kami :(


kami bershooting di bandar melaka kesayangan kami..

oleh itu mempersembahkan kami model-model amatur

1. mestilah saya 8-)
2. mereka housemates ku..


3. saya pula..
itu sahaja :)



keje sekolah oh keje sekolah

oh my...

keje sekolah ku yang sungguh melambak-lambak di sebabkan attitude yang suka
delay, delay & delay keje...
tu la dari hari tu lagi taknak buat, skang baru la terhegeh-hegeh nak buat kn.
padan la muka hang liyana!!! berbekalkan 240ml nescafe black roast yg dibeli di 7Eleven pada harga ringgit malaysia 2.10 (siap description tuh.. terlebih sudah..), saya memulakan
aktiviti membuat keje sekolah.

banyak mcm nie la keje sekolah saya (percaye ker....??)

walaupon hari ini dipenuhi dgn 2 test dan juge 1 presentation, saya tetap kuatkan diri dari
menjunamkan diri ke kamar dan melalui mimpi-mimpi indah. sungguh tak sangka saya boleh menahan diri, hahaha...

bila la saya nak rajin mcm masa diploma dulu kala. semakin tua ni semakin menjadi- jadi
kemalasan dan attitude suka mendelaykan keje.

ini semasa diploma (gambar hiasan sahaja..)

ok.. focus liyana.. focus...
go back to your keje sekolah

c ya!!!!

Monday, 11 October 2010

decode

i am currently...

deadly love this song

"Decode" paramore

How can I decide what's right?
When you're clouding up my mind
I can't win your losing fight all the time
How can I ever own what's mine
When you're always taking sides
But you won't take away my pride
No not this time
Not this time

How did we get here?
Well I used to know you so well
How did we get here?
Well I think I know

The truth is hiding in your eyes
And its hanging on your tongue
Just boiling in my blood
But you think that I can't see
What kind of man that you are
If you're a man at all
Well I will figure this one out
On my own
(I'm screaming "I love you so")
On my own
(My thoughts you can't decode)

How did we get here?
Well I used to know you so well, yeah
How did we get here?
Well I think I know

Do you see what we've done?
We've gone and made such fools of ourselves
Do you see what we've done?
We've gone and made such fools of ourselves

Yeah...!

How did we get here?
Well I used to know you so well, yeah yeah
How did we get here?
Well I used to know you so well

I think I know
I think I know

Ooh, there is something
I see in you
It might kill me
I want it to be true

*sekadar hiasan :)

Saturday, 9 October 2010

immortal...

my immortal...

this song is foe myself :)

video

yes, its foe me...