Tuesday, 9 November 2010

23 itu agak tua..??

 happy birthday to me :)
tak sangka da 23 tahun saya hidup di muka bumi ni.
penat mak membesarkan saya.. dari lahir yang tak cukup bulan
sampai da 276 bulan. perghh... banyak tu..!!
 selalu bila time birthday tuan punya tu akan wish ape yang dia nak untuk diri dia.
tapi saya nak ucapkan terima kasih kepada mak tersayang, tercinta, terindu kerana
membesarkan saya. tak tahulah dapat balas jasa mak macam mak besarkan saya.
cukuplah dengan emo tu.
saya juga nak ucap thankyouverymuch untuk semua yang wish birthday saya. especially:
~en.MFR
~cik lily, cik ain, cik ika, cik aieril, cik mira, cik ika dasuki, cik niza.
~FB frenz
~ahli2 keluarga, mak cik, pakcik, sepupupapat.
& semua yang terlibat

 abaikan expression ini k~~
fruit tart yang kat atas ni cik lily & cik ain belikan sebagai penganti
 birthday kek. thanks korang P/S sayang korang beribu batu.
tak kisahlah kecik ke besar kek tu, janji halal~~hahahaha~

nila kengkawan yang menyambut a.k.a celebrate birthday girl ni.
yang turut serta..
apekah kegembiraan itu?
ni memang kaki pose TERBAIK

cik aieril dan ABCnya

lepas tu, kami ke funfare untuk mereleasekan tension musim final exam.
ada org da gian nak naik menatang ni lagi..

 23 tu da agak tua kan.. da kena guna anti-aging product & ~~bla,bla,bla
da tua ni mestila kenala fikir pasal kerja, kawin, suami, anak, cucu, cicit.
bertambah kedut kat muka ni. ohh tidak.. ohh ya.. OMG!!

till we meet again..!!

3 comments:

STARDUST IRIL said...

tkpe bdn n muke lum nmpk tue lg.chillaxx.haha

LE YA NA said...

see..
mmgla, kecik mcm bdak tingkatan 2 kn..kn..

fingerscrossed said...

Saya juga 23~
Memang berasa tua kerana banyak benda kena fikir~
Pasal kerja, kahwin, kereta, minyak... Haih